Brodare

In activitatea noastra, unul din locurile importante il ocupa broderia computerizata. Cele 21 capete de brodare pot innobila materiale variate ca stofa, tricot, fleece, denim, tull si piele. De asemenea oferim o varietate mare de modele pe tricouri, sepci, bluze si tricotaje, oferindu-va broderii patch, cu paiete, cu snur, perforate sau moss.

O pondere importanta in activitatea noastra o are si activitatea de proiectare a broderiilor, pentru firme de productie de confectii din tara si strainatate, care nu dispun de softuri si personal experimentat.

Astfel, producatori de confectii, casele de moda, firmele de publicitate cluburile, solicita tot mai des executarea programelor de broderie personalzata. Datorita dotarii cu masini de brodat performante, firma noastra poate executa broderie industriala, programe pentru beneficiarii directi dar suntem deschisi prin programele noastre de broderie tuturor partenerilor care doresc personalizare. Solutiile tehnice de proiectare pe vi le oferim asigura precizia pozitionarii pe produse si constanta calitatii.

© Cozamin 2011
work by THT Studios, web design, software, erp